Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.379 leden • 1,247844 miljoen vangsten

Of zoek naar:

Rapporteer je vangsten aan je vereniging

Registreer jij je vangsten al met SVR? Dan kun je nu op een hele leuke en makkelijke manier vrijwilliger worden voor je hengelsportvereniging!

Je kunt er namelijk voor kiezen om de vangsten die je registreert op verenigingswateren, aan je vereniging door te sturen. Je club kan verzamelde vangstgegevens goed gebruiken, want dit helpt ze om meer inzicht te krijgen in ontwikkelingen van de visstand en veranderingen op en rond het water.

Hoe werkt het?

Het werkt vooral simpel. Het enige dat je hoeft te doen, is bij het invoeren van je stek aangeven dat je vangsten op die stek aan je HSV wilt rapporteren. Dat ziet er zo uit:

Hengelvangstregistratie met SVR

Dat is alles! Vangstenregistratie.nl zorgt ervoor dat je vangstgegevens inzichtelijk worden voor je hengelsportvereniging. Ook als deze zich pas later bij de website aansluit. Verenigingen en federaties kunnen zich trouwens gratis aansluiten.

In het nieuwe HVR-Loket kun je zien welke gegevens je al gerapporteerd hebt. Je kunt via het loket ook gegevens rapporteren, maar als je SVR al gebruikt raden we je aan om alles met SVR te doen.

Wat gebeurt ermee?

Elke vereniging en federatie kan zich kosteloos bij Vangstenregistratie.nl inschrijven. Ze krijgen dan toegang tot een aparte beheerpagina waarmee ze alle binnengekomen vangstgegevens kunnen bekijken, analyseren en exporteren.

De verenigingen gebruiken vangstgegevens voor bijvoorbeeld onderzoek, visstandbeheer en trendanalyses. Natuurlijk zal Vangstenregistratie.nl je op de hoogte houden van leuke projecten.

Mocht je vragen hebben, dan horen we het graag.