Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.379 leden • 1,247844 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Over SVR / SVR voor hengelsportorganisaties

SVR voor verenigingen en federaties

Hengelsportverenigingen en -federaties kunnen zich gratis aansluiten bij Vangstenregistratie.nl. Ze krijgen dan direct inzage in de verzamelde gegevens (visuren en vangsten) op hun viswateren.

Verenigingen kunnen de verzamelde gegevens voor verschillende doelen gebruiken, zoals visstandbeheer, VBC's, hengeldruk analyse en soortenverspreiding. Vangstenregistratie.nl heeft daarvoor de afgelopen tien jaar krachtige instrumenten ontwikkeld, zoals online statistieken, een exportmogelijkheid en de vlekkenkaart weergave.


182 verenigingen en ruim 600.000 vangsten

Er zijn 182 verenigingen aangesloten bij Vangstenregistratie.nl en samen beheren zij meer dan 630.000 vangsten. De helft daarvan is op de website ingevoerd door rapporteurs.

Meer dan 20.000 sportvissers

Meer dan 20.000 sportvissers gebruiken Vangstenregistratie.nl om hun vangsten te registreren. Op Vangstenregistratie.nl worden maandelijks tussen de 10.000 en 25.000 vangsten geregistreerd. Die vangsten worden zoveel mogelijk gekoppeld aan de juiste vereniging en federatie.

Doe gratis mee en bind nog meer met uw leden!

Schrijf uw vereniging, federatie of studiegroep vandaag nog in en begin meteen met het verzamelen en analyseren van sportvisvangsten op uw wateren. De verzamelde gegevens worden eigendom van de vereniging. Inschrijven kan hier.