Of zoek naar:
Home / Over SVR / Adverteren

Adverteren op SVR

Als je hengelsportbedrijf sponsor wordt van Vangstenregistratie.nl, dan promoten wij je webshop, aanbiedingen en nieuwsberichten. We kunnen het volgende verzorgen:

1. Deeplinks naar je webshop

In de Vangsten app wordt veel informatie over materiaal gedeeld, in de vorm van de hengeluitrusting op profielen en de aassoort (waaronder kunstaas en boilies) op vangsten. Vanaf al deze merk- en productuitingen plaatsen we een directe link naar je webshop. 

De links stel je zelf in, of worden gelegd door onze crawler, die elke nacht je website doorzoekt op matches met onze data.

2. Aanbieding of nieuws

We tonen één grote beeldadvertentie in de Vangsten app aan alle vissers. Ideaal om je unieke aanbieding of bericht te promoten. Natuurlijk inclusief link naar je website.

3. Positieve branding

Jaarlijks organiseren we een aantal open digitale viscompetities waaraan alle aangesloten sportvissers mee kunnen doen, zoals de Wintersnoekcompetitie en de Zomercompetitie. Door je bedrijf aan een competitie te verbinden ben je langere tijd voortdurend positief onder de aandacht.

4. Permanente links voor SEO

Goed voor SEO en linkbuilding, maar ook een grote positieve uitstraling: we plaatsen een permanente link in de footer van onze website en vermelden dat je bedrijf Vangstenregistratie.nl sponsort.

Interesse?

Stuur nu een bericht en we nemen contact met je op.