Of zoek naar:
Home / Over SVR / Sponsoring

SVR sponsoren

Als je sponsor wordt, dan help je SVR verder te ontwikkelen en verbeteren. Hiervoor ontvang je alle credits en zo maak je jouw bedrijf onvergetelijk populair bij een heel serieus en actief deel van je doelgroep. Meer weten? Stuur nu een bericht.

In 2019 zijn bijna 29.000 vissers lid van SVR. Er worden maandelijks tussen de 25.000 en 50.000 vis foto's bekeken (bron Statcounter).

SVR vissers nemen hun hobby serieus, omdat ze uitgebreid en gestructureerd verslag doen van elke visdag. En ze zijn actief, omdat ze -mede door hoe SVR werkt- dagelijks via de app of site met andere vissers contact hebben.

Hoe ben je als sponsor zichtbaar?

1. Elke dag jouw banner + link op de meest bekeken pagina

De meest bekeken pagina's op SVR zijn natuurlijk de visfoto's. De visfoto is dan ook dé plek waar we jouw bedrijf prominent onder de aandacht brengen. Je kunt ons daar een mooie horizontale banner voor aanleveren.

2. 3x per jaar jouw bedrijf in onze e-mail nieuwsbrief

Je bedrijf wordt driemaal als sponsor gepresenteerd in onze e-mail nieuwsbrief (18.000+ ontvangers). We vermelden dat je bedrijf SVR financieel steunt en daarnaast kun je zelf een korte tekst aanleveren, bijvoorbeeld met een introductie van je bedrijf of een leuke aanbieding.

3. Permanente vermelding in de footer van deze site

Goed voor linkbuilding, maar ook een plek die veel gelezen wordt: we vermelden permanent dat jouw bedrijf bijdraagt aan de verbetering van SVR.

Interesse?

Heb je interesse om dit razend populaire en groeiende platform te sponsoren en verder te helpen ontwikkelen? Stuur vrijblijvend een bericht en Jorrit neemt contact met je op.