Of zoek naar:
Home / Over SVR / Adverteren

Adverteren op SVR

In 2019 zijn bijna 29.000 vissers lid van SVR. Er worden maandelijks tussen de 25.000 en 50.000 visfoto's bekeken.

Door relevant en gericht te adverteren met deeplinks naar je webshop, breng je jouw bedrijf continue positief onder de aandacht.

SVR vissers nemen hun sport serieus, omdat ze uitgebreid en gestructureerd verslag doen van elke visdag. En ze zijn actief, omdat ze -mede door hoe SVR werkt- dagelijks via de app of site met andere vissers contact hebben.

Hoe ben je als adverteerder zichtbaar?

1. Directe deeplinks vanuit de Vangsten app naar je webshop

De visfoto is de meest bekeken pagina in de Vangsten app en ook dé plek waar we jouw bedrijf positief onder de aandacht kunnen brengen. De app toont onder de visfoto een relevante deeplink naar jouw webshop. 

Dat kan een link zijn naar een merkpagina (Rapala), een aastype (Kunstaas) of een vissoort (Roofvis). De Vangsten app zoekt zelf de juiste links, hiervoor hoef je niets te doen. Op onze site beheer je je logo en een korte beschrijving van je webshop.

2. Permanente vermelding in de footer van deze site

Goed voor SEO en linkbuilding, maar ook een plek die veel gelezen wordt: we vermelden permanent dat jouw bedrijf bijdraagt aan de verbetering van SVR.

Interesse?

Heb je interesse om dit razend populaire en groeiende platform te sponsoren en verder te helpen ontwikkelen? Stuur vrijblijvend een bericht en Jorrit neemt contact met je op.