Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.379 leden • 1,247844 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / Word jij auteur/blogger op SVR?

Word jij auteur/blogger op SVR?

Alle SVR-leden kunnen nu zelf artikelen schrijven op de SVR Blog. De geplaatste artikelen worden opgenomen in de actuele berichtenstroom op Vangstenregistratie.nl en in de Trending, Nieuwste en Meest gelezen overzichten.

Met een artikel op de SVR Blog deel je jouw (vis-)verhaal met een grote groep sportvissers binnen én buiten SVR. Je artikelen worden vermeld bij je profiel en je kunt ze gemakkelijk delen met al je volgers. Je blogprofiel en laatste artikelen worden ook opgenomen op de Team pagina.

Schrijf waarover je wilt

Je kunt schrijven over alles wat je maar wilt delen met andere vissers, bijvoorbeeld een verslag van je visdag (met handige invoeg-functie van je vangstfoto's) maar ook tips, resultaten van een onderzoek, een interessante vangsttrend die je hebt gevonden, of marktnieuws.

Omdat de SVR Blog nog heel nieuw is, geven we de komende tijd alleen toegang op aanvraag.  Stuur ons een bericht om toegang te krijgen.

SVR Blog zorgt voor meer gedeelde kennis

Een slordige 95% van alle informatie op SVR wordt door de leden geplaatst: vissessies, vangsten, foto's, opmerkingen, reacties, et cetera. Lange tijd was er eigenlijk één uitzondering: artikelen. Die werden tot nu toe alleen geschreven door de redactie.

Eigenlijk is dat heel gek, want ik weet zeker dat er SVR-leden zijn die leuke en leerzame verhalen, ervaringen en analyses zouden kunnen delen. En dat past juist heel goed bij de doelstelling van deze site!

Heb je een vraag? Plaats een berichtje onder dit artikel.

Reacties ()