Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 30.831 leden • 1,222589 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / Vangsten app 5.2 brengt verbeterde privacy en beveiliging

Vangsten app 5.2 brengt verbeterde privacy en beveiliging

De nieuwe Vangsten app 5.2 bevat belangrijke verbeteringen rondom privacy en beveiliging.

Privacy: privé-visfoto's uploaden

Met de Vangsten app 5.2 kun je een visfoto uploaden en als 'Privé' instellen. Deze foto wordt dan niet getoond op de openbare overzichten in de app en website. Wel kun je jouw vismaten, per persoon, toegang geven tot jouw privé-visfotos.

Zo kun je foto's die teveel stekinformatie prijsgeven, veilig privé opslaan in je logboek en alleen delen in jouw kring met vismaten die je vertrouwt.

Beveiliging: SSL-verkeer en encryptie

Wat betreft beveiliging maakt de nieuwe app deel uit van een complete update van Vangstenregistratie.nl. Alle verkeer tussen je browser, app en onze website vindt vanaf nu plaats over een beveiligde verbinding.

Het verkeer is zo beschermd tegen eventuele kwaadwillenden die willen 'meelezen', bijvoorbeeld op een openbaar WIFI-netwerk.

Daarnaast passen we behalve op wachtwoorden nu ook zware encryptie toe op de locatie-gegevens (GPS coördinaten) die we bewaren in onze database. Dit betekent dat in geval van een onverhoopt lek, inbraak of diefstal in ons beveiligde datacentrum, jouw wachtwoord en je stekinformatie niet op straat zullen liggen.


Reacties ()