Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.686 leden • 1,278915 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / Vangsten app 3 vandaag naar de appstores

Vangsten app 3 vandaag naar de appstores


Vangsten app 3.0

Het is zover: vandaag publiceert Vangstenregistratie.nl de Vangsten app 3.0!

Dit zijn de nieuwe features:

Push notificaties

Hoor een gillende molen als je vismaat iets vangt! Zo blijf je echt realtime op de hoogte van de avonturen van je vismaten. De notificaties zijn optioneel (en de gillende molen is ook te vervangen door een, saai, standaardgeluidje).

Innovatieve GPS en kaart functie

Heb je ook wel eens zitten prutsen met een kaartje in een mobiele app? En geprobeerd met je vinger een speld te plaatsen? Dat is zó onhandig dat het bijna lijkt alsof de makers je willen tegenhouden. Maar wij willen vissen gewoon nog leuker maken, en hebben hiervoor een veel betere manier verzonnen. Ontdek hoe dit wél handig kan en laat je verrassen door onze innovatieve GPS en kaart functionaliteit!

De GPS functionaliteit is natuurlijk optioneel en andere gebruikers kunnen je stekken niet zien.

Handige nieuwe overzichten

In handige en complete overzichten vind je je laatste privé berichten en de nieuwste reacties bij je vangsten.

Realtime draaiende barometer

De barometer heeft een centrale plek gekregen in de app en hij draait realtime mee met de actuele gegevens op Vangstenregistratie.nl. Zo zie je op elk moment of de vangsten toenemen of afnemen.

Supermoderne nieuwe menustructuur

In navolging van populaire apps zoals die van Facebook, Google+ en YouTube hebben we de Vangsten app een fantastisch nieuw menu gegeven. Een centrale plek voor al je gegevens en acties, overal bereikbaar met één veeg van je vinger. In de toekomst ga je in dit menu nog een hele hoop mooie en handige features ontdekken.

Vandaag gepubliceerd

Android gebruikers kunnen de update vandaag verwachten. Bezitters van een iPhone moeten helaas, vanwege het beleid van Apple, enkele dagen tot twee weken wachten.

Binnenkort meer...

We wensen je heel veel plezier met de nieuwe Vangsten app. Wij werken ondertussen alvast verder aan versie 3.1, waarmee je sessies kunt starten en je visdag op de kaart kan tracken. Geweldig voor struinende en varende vissers!