Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.636 leden • 1,27346 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / Sportvissers opgelicht: Robin Brouwer uit Leiderdorp 'organiseert' niet-bestaande viswedstrijd

Sportvissers opgelicht: Robin Brouwer uit Leiderdorp 'organiseert' niet-bestaande viswedstrijd


Robin Brouwer uit Leiderdorp heeft inschrijfgeld en promotiemateriaal verzameld voor een niet-bestaande viswedstrijd.

Vangstenregistratie.nl berichtte over deze viswedstrijd en vraagt gedupeerden om contact op te nemen (zie onderaan dit bericht).

Op 14 december 2015 plaatste Vangstenregistratie.nl een nieuwsbericht met de aankondiging van een Streetfishing wedstrijd in Rotterdam. Het bericht werd geplaatst n.a.v. een persbericht dat we ontvingen van Robin Brouwer uit Leiderdorp, die zich presenteerde als organisator van de wedstrijd namens 'Streetfishing Benelux'. Het bericht werd gestoeld met een uitgebreide en tot in de puntjes verzorgde website over het evenement.

Promotiemateriaal

Robin Brouwer deed Vangstenregistratie.nl ook een voorstel om prijzenmateriaal in te brengen, in ruil voor promotie tijdens de wedstrijddag. Vangstenregistratie.nl stemde daarmee in en leverde aan Robin Brouwer 50 SVR touchscreen handschoenen en 50 SVR meetlinten met een totale webshop waarde van 495 euro.

De wedstrijd is niet doorgegaan en sindsdien is Robin Brouwer niet beschikbaar voor commentaar.

Kort voor de wedstrijddatum (17 januari) bleek uit berichten op internet dat alle online informatie over het evenement was verdwenen en dat verschillende sportvissers die inschrijfgeld hadden overgemaakt, van Robin Brouwer geen antwoord kregen op hun vragen. Ook Vangstenregistratie.nl is het niet gelukt om Robin Brouwer te spreken te krijgen, ondanks herhaaldelijk aandringen. Ons nieuwsbericht hebben we meteen aangepast.

Aangifte van oplichting door Robin Brouwer uit Leiderdorp

Vangstenregistratie.nl heeft uiteindelijk aangifte gedaan van oplichting door Robin Brouwer uit Leiderdorp. Heb jij ook inschrijfgeld betaald voor deze wedstrijd? Doe dan ook aangifte.

Als je je voor de wedstrijd had ingeschreven via ons nieuwsbericht, neem dan contact met ons op.