Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.654 leden • 1,274929 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / SVR uitgebreid met leuke nieuwe features

SVR uitgebreid met leuke nieuwe features


De oplettende gebruiker had het al in de gaten: SVR is de afgelopen dagen uitgebreid met een aantal leuke nieuwe mogelijkheden! Dit zijn ze:

Geïntegreerde determinatiemodule 

De determinatie module van Soortenbank.nl is nu volledig geïntegreerd in het vangsten-scherm van SVR. Je hoeft SVR niet te verlaten, je hoeft niets op te starten: gewoon ín SVR je vis determineren en daarna meteen invoeren!

Vissoort determineren in SVR

Nieuwe overzichten met persoonlijke records

Alle vangsten in SVR zijn nu te filteren op 'persoonlijke records'. Dat betekent dat je van elke visser snel de PR's kunt opvragen. Maar ook die van jezelf natuurlijk! In je persoonlijke vangsten overzicht staan je laatste 5 PR's zelfs altijd in beeld.

Visherkennings certificaten

Vissers die zijn geslaagd voor de "Cursus Visherkenning" van Sportvisserij Nederland, kunnen dit laten zien op hun profiel. Mail een bewijsje (scan of email van je examenuitslag) naar redactie{at}vangstenregistratie.nl en wij doen de rest.

Supporters

Met onze SVR Supporters zijn we natuurlijk ontzettend blij. Iedereen moet blij met ze zijn! Want de Supporters steunen SVR vrijwillig en compenseren zo een deel van de kosten voor hosting en ontwikkeling. Daarom zie je nu in SVR wie de Supporters zijn.