Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.632 leden • 1,272942 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / SVR start landelijk snoekbaarsonderzoek

SVR start landelijk snoekbaarsonderzoek


Vangstenregistratie.nl is begonnen met het SVR Snoekbaarsonderzoek: een analyse van ruim 15.000 snoekbaarsvangsten met de hengel.

Het onderzoek gaat in op onderwerpen als lengte, jaargetijden, bijtperiodes, aassoorten, vistechnieken en weersomstandigheden.

Als reeks gepubliceerd

De resultaten worden als reeks gepubliceerd in Nederland Vangt, het online magazine van SVR. Begin februari verschijnt de derde editie met daarin deel 1 van het onderzoek: een analyse van bijttijden en gevangen lengteklassen

Hierin lees je of de tijdstippen waarop het meeste gevist wordt, ook de tijden zijn waarop de meeste vis wordt gevangen. Lengte-frequentie diagrammen laten zien hoe de vangsten zich over de afgelopen jaren ontwikkelden.

Sportvismagazine voor telefoon, tablet of pc

Nederland Vangt is een online magazine over vangsttrends en onderzoek. Lees NLVangt op je telefoon, tablet of pc, vergroot je kennis en profiteer van unieke onderzoeken en landelijke vangsttrends

Editie 3 bevat naast de eerste snoekbaarsresultaten artikelen over feedervissen in de winter, vergeten havenvisserij en de laatste ontwikkelingen rondom SVR.

Nederland Vangt bevat geen reclame, kost 4 euro per jaar en is gratis voor SVR Supporters.