Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.636 leden • 1,27346 miljoen vangsten

Of zoek naar:

Waarom is Stefan lid van SVR?

Ik ben Stefan Huls, 33 jaar oud en woon samen met mijn vrouw Petra en zoontje Levi van bijna 4 jaar oud in het Zuid-Hollandse Ridderkerk. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als servicemonteur bij Van Lien Noodverlichting in Barendrecht, dit houdt in dat ik noodverlichtingssystemen onderhoud en in bedrijf stel.

Hoe ben jij verslingerd geraakt aan sportvissen?

 
Als klein kind van een jaar of 5 ging ik al vaak vissen, met de vaste hengel, met een oudere meneer die bij mij in de buurt woonde. Hij viste daar bijna dagelijks en ik kon dus voor raad, hulp, aas en voer altijd wel bij hem terecht. Later ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en ging ik met vrienden vaak vissen. We visten toen vooral op karper en snoek en op de rivier met de feeder.



Eenmaal volwassen, dus meer geld te besteden, ben ik mij verder gaan ontwikkelen en verdiepen in het feedervissen en ging ik ook af en toe met wedstrijdjes mee vissen. Wedstrijden met de club doe ik nu nog af en toe mee, maar het liefst ga ik lekker vrij vissen samen met mijn vader, die door mij de laatste jaren ook weer is aangestoken met het visvirus! De laatste 3 jaar vis ik bijna alleen nog maar met de methodfeeder en probeer ik gericht grote zeelt/brasem en karper te vangen. En in de winter vind ik het vissen met dood aas op snoek ook wel een uitdaging!

Waarom registreer je je vangsten met SVR?


Zelf ben ik lid geworden van de SVR omdat ik het leuk vind om mijn vangsten bij te houden, iets wat ik voorheen op papier deed. Het is verder natuurlijk ook leuk de statistieken van jezelf te bekijken! Ook het delen van vangstfoto’s en het krijgen en kunnen geven van reacties vind ik een heel positief punt. Kortom; een mooi volledig overzicht van je eigen vangsten en leuk contact met medevissers!

Waarbij ik het zelf heel positief vind dat je vangstlocaties niet gelijk helemaal openbaar te zien zijn.