Of zoek naar:
Home / Over SVR / Voor bedrijven

SVR voor bedrijven


Je hengelsportbedrijf kan gratis gebruik maken van onze content service. Daarnaast kun je toedreden tot de Vrienden van SVR en zo optimaal gebruik maken van de advertentiekracht van onze platforms en de ruim 27.000 aangesloten sportvissers.

Als jouw bedrijf vriend van SVR wordt dan:

  • vermelden we onze vriendschap in onze email-nieuwsbrief naar ruim 18.000 ontvangers;
  • wordt je bedrijf dagelijks gepromoot bij al onze website- en appgebruikers;
  • staat je banner op onze website & app bij iedere vangst met aas dat je verkoopt (kunstaas en boilie merken);
  • kunnen onze leden 'Fan' worden van je bedrijf en zo jouw merknaam nog verder verspreiden.

En dit is nog niet alles: de drie vrienden met de meeste fans worden permanent op onze homepage afgebeeld.

Bereik

Meer dan 27.000 sportvissers zijn lid van SVR. Vangstenregistratie.nl ontving in 2015 625.000 unieke bezoekers die 1,1 miljoen pagina's bekeken. De maandelijkse e-mail nieuwsbrief wordt verstuurd aan ruim 18.000 ontvangers.

Vriend van SVR worden?

Leuk! Voor elk type hengelsportbedrijf, van lokale winkel tot landelijke webshop, zijn er passende manieren om vriend van SVR te worden. Niet ingewikkeld, geen hoge kosten en altijd in overleg.

Mogelijke vormen zijn bijvoorbeeld sponsoring, het inbrengen van artikelen voor onze Fotoprijs of promotie van SVR via je nieuwsbrief of Facebook-pagina. En misschien heb je zelf nog wel een goed idee?

Heb je interesse in een doeltreffende en eenvoudige manier om je merknaam te verstevigen, stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact op.