Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.633 leden • 1,273018 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / SVR 32 maanden op rij verbeterd

SVR 32 maanden op rij verbeterd


Sinds april 2012 werden elke maand updates doorgevoerd in Vangstenregistratie.nl en de Vangsten app. Dat is 32 maanden op rij.

Dat blijkt uit het overzicht met versiehistorie dat vandaag weer is bijgewerkt. Bovenaan de lijst staan twee belangrijke recente verbeteringen: de nieuwe foto rating en de offline modus van de Vangsten app.

Foto rating

Jarenlang kon je elke foto op SVR een cijfer geven, uiteenlopend van 1 tot 10 sterren. Sinds oktober 2014 gebruiken we een meer eigentijds principe voor beoordeling: de 'Mooi' knop. Bij vangsten op SVR worden 45.000 reacties en cijfers per jaar geplaatst.

Offline logboek

Sinds november 2014 kun je je vangsten ook bijhouden zonder verbinding op je stek. Door de Vangsten app te schakelen naar Offline modus maakt de app geen verbinding met onze servers. 

Zodra je thuis komt of bij een Wifi-netwerk in de buurt komt, kun je weer verbinding maken en worden al je ingevoerde gegevens opgestuurd.

Feedback

Verreweg de meeste verbeteringen voeren wij door na feedback van gebruikers. Zo ontvingen we ook voor bovenstaande verbeteringen meerdere verzoekjes. Bouw ook mee aan SVR en blijf ons tippen!