Sportvis Vangsten Registratie • sinds 2001 • 31.633 leden • 1,273014 miljoen vangsten

Of zoek naar:
Home / Nieuws / 25.000 vissers gratis lid van SVR dankzij Supporters en adverteerders

25.000 vissers gratis lid van SVR dankzij Supporters en adverteerders


Al vanaf de oprichting in 2001 is SVR gratis voor sportvissers. Sinds 2011 geeft Vangstenregistratie.nl ook de gratis Vangsten app uit. Dit past bij onze doelstelling: we willen zoveel mogelijk sportvissers een krachtig, stabiel en betrouwbaar logboek aanbieden.

En dat werkt: al meer dan 25.000 vissers houden hun vangsten bij met SVR. En de Vangsten app is de populairste sportvis app in de stores!

Natuurlijk maakt Vangstenregistratie.nl wel kosten. En we vinden het fantastisch dat we deze kosten niet zelf hoeven te dragen. Daarom willen we hen die SVR steunen eens in het zonnetje zetten:

SVR Supporters

Steeds meer vissers schrijven zich in als Supporter

Supporters zijn onze superhelden

Voor een klein tientje per jaar dragen ze bij aan onderhoud en ontwikkeling van SVR. Hun speciale betrokkenheid herken je aan het schildje bij hun vangsten en profiel.

Daarnaast krijgen ze er ook nog eens veel exclusieve voordelen voor terug. Supporters zien geen advertenties op SVR of in de Vangsten app. En ze krijgen toegang tot extra downloads, korting in de webshop en lezen gratis ons magazine Nederland Vangt

Adverteerders

Hengelsportbedrijven vinden op Vangstenregistratie.nl en in de Vangsten app een betrokken, serieus sportvispubliek voor hun product of aanbieding. Met ons advertentiesysteem kunnen ze goedkoop, gericht en efficiënt advertenties plaatsen. Wij bewaken de kwaliteit en helpen bij de juiste targeting. 

Zo krijgen onze sportvissers relevante advertenties te zien waar ze wat aan kunnen hebben. En adverteerders krijgen meer resultaat tegen lagere advertentiekosten. Een win-win!